sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

marja numero kaksi

Hei. Täällä sitten se toinen marja, tai herne, whatever. Riikka tossa jo hienosti kiteyttikin meidän motiiveja tälle blogille, eikä mulla siihen aivan hirveästi juuri lisättävää ole. Ehkä tästä maailmasta tulee vielä hitusen parempi paikka kun me kaksikin päästään avaamaan sanainen arkkumme, tai sitten ei.. Tämä nyt on kuitenkin ihan oiva kanava vuodattaa omaa pinnallisuuttaan ja turhamaisuuttaan, sekä oikoa ne vähemmän turhamaiset maailmaa koskettavat asiat. Lisäksi kun koulukin on ainakin suurinpiirtein tältä osin loppu, niin uusi "harrastus" tähän väliin on aika jepa!

Voisin ehkä myös valaista itsestäni näin "kolmella sanalla" (eli Riikan kuudella): päättäväinen jääräpää, hassuttelija, herkkuperseinen harakka (viimeisellä tarkoitan makealle ja kaikelle kiinnostavalle ja kiiltävälle persoa ihmistä). Vuosia minulla on kasassa se huimat 19, ja suurimpiin intohimoihini kuuluu ystävien ja suklaan lisäksi tanssi.




Tällä hetkellä mietin sairaana kotosalla tulevaa vuotta, mitä se tuo tullessaan, ja miten kaikki asiat asettuvat aloilleen. Edessä tulee olemaan varmasti huikea vuosi (jota se on tähän mennessä ainakin ollut) ja varmasti paljon suuriakin muutoksia edessä. Mietin myös innolla, ja vähän kauhullakin, huomisia Velvetin Ohi on-zembaloita, että miten kroppa jaksaa näinkin kipeänä juhlia läpi yön.

Yritin myös tähän loppuun repäistä jotain hauskaa kevennystä mun ja Riikan menneisyydestä, mutta ei oikein mitään sopivaa matskua osunut silmiin näin äkkiseltään - ennen kuin löysin tämän.




Kello näyttää taas jo vaikka mitä, eikä aikaisempaa unirytmiä helpota ainakaan niiden siirtyminen tuntia eteenpäin.. Hyvää yötä!

-mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti