perjantai 20. toukokuuta 2011

IHANAA LEIJONAT (ja valkolakkiset)

Joo, nyt on tosiaan perjantai joten otsikko on vielä hyvinkin ajankohtainen.. No, itseasiassa kyllä, ei ihan joka viikko, saatika joka vuosi, noita maailmanmestaruuksia meille tipahtele. Ja täytyy kyllä myöntää että Suomen puolesta ollaan niin paljon juhlitukin, että ehkä ihan hyväkin ettei tämä ole jokavuotista hommaa :-D Sunnuntain matsi-ilta vietettiin kaverin kanssa Helsingin Tiikerissä ja meininki oli oikeasti aivan törkeen mahtava. Lätkä yhdisti kaikkia siitä enemmän ja vähemmän kinnostuneita ja fiilis oli ennennäkemätön. Lopputuloksena tämä näkyi tilintyhjennyksenä, äänen käheentymisenä ja olimme märkiä kuin uitetut rotat. Baarimikot innostuivat kastelemaan meidän vesisuihkulla aina maalin tullessa, ja niitähän vasta viimeisellä erällä tulikin.. Ja kuumassa ja hikisessä tungoksessa viileä vesisuihku kuulosti taivaalliselta, joten taidettiin sinne lopuksi eksyä ihan omastakin tahdosta..

    ahhhaha ja tässä edustava kuva tämän viikon alusta. Jaloselta ei kyllä hymy hyytynyt koko illan aikana.

    Näättekö noiden vihreiden lehtien määrän? Mieletöntä, oikeesti. Viime päivien sadekelit ovat olleet hieman masentavia, mutta onneksi nyt viikonlopuksi on luvattu lämmintä, ja su-ma yönä pääsen pakoon Suomen viileyttä viikoksi! aijaijai. En vieläkään ole käsittänyt että kohta lähetään ja pitäisi varmaan jotain pakkailla, tai vähintään miettiä mitä ottaa mukaan, sillä en ole ihan paras näissä jutuissa. Varsinkin kun unohdin tilata lisäkilot, ja nyt matkalaukku saisi painaa vain vaivaiset 15kg. Ja se on mulle todella vähän.

Ja mitä muuta?! NYT OLEN SITTEN VARMASTI YLIOPPILAS. Ja ai että kun on viisas olo. Yeah right. Painajaiseni kutsujen ja juhlien peruuntumisesta olivat siis turhia.




Viikkooni on siis sisältänyt juhlahumun lisäksi kutsukortteja ja muita juhlajärjestelyjä, suunnittelua sekä tarpeellisten tavaroiden hankkimista ja lisäksi kavereiden kanssa hengailua ja vähän shoppailua. Hirveä stressi on myös ollut ohjaamieni tanssiryhmien kevätnäytöksistä, jotka ovat siis tältä erää nyt onneksi ohi! Musiikkien kanssa säätäminen, esitysvaatteiden maalaaminen ja eri ryhmien näytösaikatalujuen sovittaminen yhteen.. Huh, oli kyllä hieno kausi taas ja vaikka kiire tulikin (ylläripylläri) niin loppuhyvin ja kaikki hyvin ja hyvää palautetta on tullut paljon. Vähän haikea olo kun en vielä tiedä miten valmentamisieni käy, jatkanko enää syksyllä vai loppuuko kaikki tähän. Mutta sainkin mielettömiä uutisia tanssiin liittyen josta myöhemmin intoilen lisää!


-mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti